Voordelen van een beton terras

Een beton terras is een moderne vorm van tuinbestrating die vele voordelen biedt. Omdat een beton terras altijd naadloos wordt gelegd, heeft u geen last van onkruid of ander vuil. Ook is een terras van beton zeer gemakkelijk te onderhouden. Lees hieronder meer over de voordellen van een beton terras.

Geen hinder meer van onkruid

Met een beton terras bent u voorgoed van vervelend onkruid en ander vuil af. Met normale tuinbestrating heeft u altijd de kans dat onkruid in uw tuin verschijnt. Een betonnen terras wordt naadloos gelegd zodat u naast onkruid ook geen last meer heeft van vuil dat tussen de voegen kan komen.

Creëer samenhang met uw woning

Bij Rivev bieden we de mogelijkheid om de sfeer van uw terras of tuin af te stemmen op het interieur van uw woning. Zo kunnen wij uw betonnen vloer van binnen door laten lopen naar buiten. Zo creëert u eenheid in uw woonomgeving.

Geen last van een verzakt terras

Bij een regulier terras bestaat altijd de kans op verzakking die wordt veroorzaakt door belasting van mensen en voertuigen. Met een beton terras hoeft u zich geen zorgen meer te maken op een verzakking. Daarnaast raakt uw terras ook niet meer beschadigd wanneer het vriest.

Een beton terras naar eigen ontwerp

Een betonnen terras wordt altijd op maat gemaakt op basis van uw wensen en ideeën. Bepaal zelf de kleur, structuur, afwerking en of u namaakvoegen wil laten inbrengen. Onze vakmensen zullen aangeven wat de mogelijkheden zijn om vervolgens tot een realistisch ontwerp te komen.

Diverse structuren mogelijk met een beton terras

Om een beton terras te realiseren dat volledig naar uw smaak is, bepaalt u zelf de uitstraling van uw terras. Kies uit de volgende structuren:

Glad beton terras

Een glad beton terras heeft een strakke look en is vrij effen. Dit type vloeren wordt vaak gebruikt voor industriële toepassingen en is terug te zien in fabriekshallen, parkeergarages en fitnesscentra.

Beton terras met structuur

Voor een betonnen terras met meer structuur kunt u beter kiezen voor printbeton of stempelbeton. Een beton terras met structuur heeft een levendigere uitstraling en past bij een moderne tuin.

Gemakkelijk te onderhouden

Een beton terras is zeer gemakkelijk te onderhouden, net als een betonnen vloer. Omdat er geen onkruid, algen of mossen groeien, blijft uw terras er mooi uitzien. Onze beton terrassen zijn voorzien van een coating of sealing waardoor uw terras wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Goedkoper dan betontegels

Er wordt vaak gedacht dat betontegels goedkoper zijn dan een beton terras. Dit klopt deels. Betontegels zijn voordeliger dan een betonvloer, maar het laten leggen van betontegels kost meer tijd. Door de arbeidskosten betaalt u meer voor betontegels dan voor een beton terras. Kies daarom voor een beton terras en wees voordeliger uit.

Voor meer informatie over het kostenplaatje bekijkt u de prijzenpagina.

Laat uw beton terras aanleggen door professionals

Rivev ontwikkelt niet alleen uw betonnen terras, maar legt uw terras ook aan. Met jarenlange ervaring in het aanleggen van beton terrassen in binnen- en buitenland weten wij precies wat er mogelijk is met uw terras of tuin en kunnen wij u uitstekend adviseren.

Meer informatie over een beton terras

Voor meer informatie over een beton terras of de mogelijkheden voor een beton terras neemt u contact op met onze vakmensen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 14646517 of door het contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton terras van Rivev?
Vul het formulier en ontvang een scherpe offerte.