Terras van stempelbeton

Stempelbeton is een veelzijdige manier om een uniek beton terras te creëren. Bij deze vorm van beton worden er, zoals de naam al zegt, stempels in de bovenlaag gedrukt. Dit wordt gedaan wanneer het beton bijna droog is. De stempels zorgen ervoor dat er een unieke look aan het beton terras wordt gegeven. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en kleuren bij het stempelen van het beton. Met een coating wordt ervoor gezorgd dat het stempelbeton beschermd is tegen vervaging en vervuiling.

  • Beton terras met een unieke look
  • Onderhoudsarm
  • Geen kans voor onkruid
  • Slijtvast

Stempelbeton wordt veel gebruik voor commerciële toepassingen als openbare terrassen en rotondes. Maar onder particulieren wint deze vorm van beton ook aan populariteit. Door de veelzijdigheid is stempelbeton ook zeer geschikt voor tuinpaden, opritten en terrassen. Door de vele mogelijkheden past een terras van stempelbeton altijd bij de rest van uw tuin.

Stempelbeton terras van Rivev Betonterras

Ons team heeft ervaring met stempelbeton en heeft daarom de expertise om u te voorzien van een passend advies. Wilt u in uw tuin genieten van een terras van stempelbeton? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 14646517 of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton terras van Rivev?
Vul het formulier en ontvang een scherpe offerte.