Een terras van printbeton

Printbeton is naadloos beton waar een bepaalde print aan is toegevoegd, bijvoorbeeld een houtlook. Voor een beton terras is beton met een print van klinkers, kasseien of natuursteen zeer geschikt. Zo heeft u een beton terras met het uiterlijk van stenen, terwijl u niet het ongemak van naden tussen de tegels ervaart.

Voordelen van een terras van printbeton

  • Uniek uiterlijk
  • Geen last van onkruid
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Onderhoudsvriendelijk

Printbeton is al een aantal jaren te zien bij rotondes en op looppaden, maar ook particulieren kiezen steeds vaker voor printbeton. Dit beton leent zich dan ook uitstekend voor een terras. Het is mogelijk om printbeton in elke kleur aan te leggen op uw terras en u kunt er zelfs voor kiezen om zelf een print te ontwerpen.

Contact   offerte

Printbeton prijs

Een terras voorzien van printbeton heeft een gunstige prijs. Zo is printbeton voordeliger dan een terras met tegels. De aanschaf van betontegels is weliswaar goedkoper dan printbeton, maar door de kosten van het aanleggen en het onderhoud bent u uiteindelijk meer kwijt aan betontegels dan aan printbeton. Printbeton is namelijk volledig naadloos en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk, zodat u geld bespaart op reinigingsmiddelen en tijd bespaart op het daadwerkelijke onderhoud.

Wat kost een terras met printbeton?

De printbeton prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Onder andere de oppervlakte in vierkante meters is van invloed op de prijs, evenals de gekozen kleuren en het motief. De vorm van het terras heeft ook invloed op de kosten. Als het terras uit veel hoeken en lastig te bereiken plekken bestaat, kan niet al het beton machinaal worden aangelegd. Onze specialisten brengen het betonterras dan met de hand aan, waardoor er meer werk moet worden verricht.

Daarnaast is de dikte van het beton van invloed op de betonprijs. Een terras dat uit enkele lagen bestaat is goedkoper, minder stevig en wordt vaak voor de sier gebruikt. Een terras dat uit meerdere lagen bestaat, kan intensiever worden gebruikt, is steviger en daardoor hoger geprijsd.

Voor meer informatie over de prijzen van het aanleggen van printbeton in uw tuin of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op via 06 14646517 of vult u het offerteformulier in.

Contact   offerte

In welke stijlen is printbeton leverbaar?

Een terras van printbeton kan gemaakt worden met de uitstraling van onder andere hout, natuursteen, klinkers en kasseien. Printbeton is leverbaar in elke gewenste kleur. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen print te ontwerpen. Zo kunt u uw betonterras volledig personaliseren.

Inspiratie printbeton

Bekijk hieronder een aantal van onze eerder uitgevoerde projecten met printbeton.

Printbeton van Rivev Betonterras

De specialisten van Rivev Betonterras hebben jarenlange ervaring met de aanleg van printbeton terrassen. Onze vakmensen kunnen een beton terras voor u aanleggen in elke gewenste kleur en met elke gewenste print. Heeft u interesse in een terras van printbeton? Neem dan contact op met Rivev Betonterras om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via 06 14646517 of via onderstaande buttons.

Contact   offerte

Aanleggen van terras met printbeton

Het printbeton terras wordt uiterst nauwkeurig aangebracht door de vakmensen van Rivev Betonterras. Dit duurt enkele dagen.

Voorbereidende fase

Eerst bereiden we de grond voor door het plaatsen van de randbekisting en de onderfolie. Vervolgens brengen we de wapeningsmatten aan om te voorkomen dat er scheuren ontstaan. Deze werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden bij een temperatuur boven nul graden. Bij regen is het niet mogelijk om deze werkzaamheden uit te voeren.

Printbeton aanbrengen

Een dag later starten we met het aanbrengen van het printbeton met behulp van een betonpomp. Om het beton waterpas te maken gebruiken we een laser. Vervolgens dienen we enkele uren te wachten voordat we de slijtlaag en de gekozen print aanbrengen. Hierna dient het beton uit te harden.

Bescherming

Na twee dagen wordt het terras met de hogedrukspuit schoongemaakt. Om de kleur van de vloer optimaal te beschermen tegen UV-straling en andere invloeden van buitenaf, brengen we Lusterseal aan.

Neem voor meer informatie over een terras met printbeton contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton terras van Rivev?
Vul het formulier en ontvang een scherpe offerte.