Kleuren beton terras

Bij de aanschaf van een beton terras heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden geeft een beton terras een modern karakter aan iedere tuin. Kies een afwerking die past bij uw huis en stem op die manier uw huis en tuin perfect op elkaar af.

Keuze uit verschillende afwerkingen

  • - Namaakvoegen
  • - Structuren

Beton kleuren van Rivev Betonterras

Bij Rivev Betonterras wordt uw betonnen terras altijd aangelegd naar uw wensen. We overleggen met u de gehele vormgeving van het beton terras. De kleuren, eventuele patronen en aanvullende wensen worden besproken waarna onze specialisten een plan van aanpak opstellen. Bent u benieuwd naar de kleuren en afwerkingen van een betonnen terras? Neem dan contact op met Rivev Betonterras via de onderstaande buttons of door te bellen naar 06 14646517.

De kleuren van een beton terras

Bij de aanleg van een beton terras worden altijd twee kleuren gebruikt. Het mengsel van verschillende kleuren zorgt ervoor dat uw betonnen terras een uniek uiterlijk heeft.

Bij Rivev Betonterras kunnen we een beton terras aanleggen met alle kleurencombinaties .De meest gekozen kleuren zijn donkere kleuren als grijs en zwart. Door verschillende grijstinten te gebruiken, ontstaat een prachtig gewolkt effect. Andere kleuren zijn ook mogelijk door een kleurenmix aan het betonmengsel toe te voegen. Aan een beton terras in een afwijkende kleur zijn wel kosten verbonden.

Een glad beton terras

Een beton terras met een gladde uitvoering wordt ook wel een gevlinderde betonvloer genoemd. Dit type betonvloer heeft zijn naam te danken aan het wolkachtige uiterlijk. Met een speciale machine bewerken we het beton terras waardoor het beton een typisch vlinderend uiterlijk krijgt.

Met zijn slijtvaste eigenschappen wordt een gevlinderde betonvloer vaak gebruikt in fitnesscentra en op terrassen. Een betonnen terras van glad, gevlinderd beton wint steeds meer populariteit.

Beton terras met structuur

Het is ook mogelijk om een betonnen terras met structuur aan te laten leggen. Zo kan het team van Rivev Betonterras gebruikmaken van printbeton en stempelbeton.

Bij een beton terras met printbeton heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een print van natuursteen. Hiermee krijgt uw beton terras het uiterlijk van natuursteen terwijl u profiteert van onderhoudsvriendelijk en naadloos beton.

Een betonnen terras van stempelbeton leggen we aan door stempels in de bovenlaag van het terras te drukken. Hiermee lijkt het alsof uw beton terras bestaat uit tegels of een ander materiaal.

Reliëf op uw betonnen terras

Met printbeton en stempelbeton creëert u een beton terras met reliëf. Het is zelfs mogelijk om een eigen motief of patroon te ontwerpen. Reliëf zorgt ervoor dat uw beton terras een natuurlijke look heeft.

Om ervoor te zorgen dat dit reliëf goed blijft, brengen we een sealer aan op het beton. Deze sealer zorgt ervoor dat uw beton terras kleurvast blijft en dat vuil eenvoudig te verwijderen is.

Wat kost een gekleurd beton terras?

Voor een betonnen terras zijn geen vaste prijzen te noemen. Onder andere de grootte van uw tuin en de dikte van het beton zijn bepalend voor de prijs. De kleurkeuze voor het betonnen terras is een andere factor die meespeelt bij het bepalen van de prijs. Er zijn een aantal standaardkleuren voor beton. Het is ook mogelijk om het beton terras aan te leggen in een afwijkende kleur, al valt de totaalprijs dan hoger uit.

Een vrijblijvende offerte van Rivev Betonterras

Voor een indicatie van de prijs van een beton terras, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Rivev Betonterras. Maak uw wensen aan ons kenbaar en u ontvangt een prijsadvies op maat.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton terras van Rivev? Vul het formulier en ontvang een scherpe offerte.