Beton terras zwembad

Decoreer het gebied om uw zwembad heen met een beton terras. Omdat een beton terras volledig naadloos wordt gelegd, profiteert u van een onderhoudsvriendelijk terras met een ruimtelijke uitstraling. Geef het terras rondom uw zwembad een persoonlijk tintje door het motief, de kleur en de structuur zelf uit te kiezen.

Voordelen van een beton terras om uw zwembad

Een beton terras biedt diverse voordelen ten opzichte van een terras met houten planken of schelpen. Zo is een betonnen terras gemakkelijk te reinigen en maakt het uw tuin een stuk mooier. Andere voordelen zijn:

  • Waterdicht te maken door impregneermiddel
  • Flexibel te leggen doordat het beton wordt gegoten
  • Verleng uw woonkamer met een beton terras in dezelfde stijl
  • Naadloos en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk
  • Volledig naar eigen smaak af te werken

Onderhoudsarm door naadloos geheel

Omdat het beton wordt gegoten, heeft uw terras geen naden. Hierdoor kan onkruid zich niet nestelen tussen de voegen en heeft u weinig last van vuil, algen en mos. Om vervuiling zoveel mogelijk te voorkomen, laat u het beton afwerken met een speciale sealer of een impregneermiddel. Met de juiste afwerking wordt het reinigen van uw betonnen terras een eenvoudige klus.

Een betonnen terras in elke gewenste vorm

Beton kan door zijn flexibele eigenschappen in elke gewenste vorm worden gegoten. Zo zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Ook het aanbrengen van schuine vlakken of verhogingen is goed te realiseren met een beton terras.

Verlengstuk van uw woning

Een beton terras is niet alleen van toegevoegde waarde als rand van uw zwembad, maar zorgt voor een mooier aanzicht van uw hele woning. Het is zelfs mogelijk om de betonvloer van uw woonkamer door te trekken naar uw tuin, zodat er een prachtig geheel ontstaat.

Personaliseer het beton terras van uw zwembad

De specialisten van Rivev Betonterras helpen u graag met het vormgeven van uw droomterras. Met de juiste kleur, het motief en de gewenste structuur realiseren wij het terras precies zoals u wilt.

Kleuren combineren

Voor een unieke uitstraling combineert u twee of meerdere kleuren. Hierdoor ontstaan bijzondere betonkleuren.

Beton laten vlinderen

Het is mogelijk om de betonvloer te laten vlinderen, zodat er een glad uiterlijk ontstaat. Een gevlinderde betonvloer in combinatie met een zwembad vormt een schitterend geheel.

Motieven en structuur

Het motief van het terras bepaalt grotendeels de algehele uitstraling van het terras. Door te kiezen voor schijnvoegen creëert u bijvoorbeeld een tegelmotief. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een naadloos betonnen terras met een traditionelere look. Qua structuur kunt u gebruikmaken van speciale zaagtechnieken, zodat het terras rondom uw zwembad lijkt op een houten of mozaïekterras.

Neem contact met ons op

Voor vragen over een beton terras rondom uw zwembad of de kosten neemt u contact met ons op via 06 14646517 of maakt u gebruik van het contactformulier.

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beton terras van Rivev?
Vul het formulier en ontvang een scherpe offerte.